Jungfru astrologi tarot och horoskop ☯️☮️


30 april 2018 - Det är en känslomässigt intensiv dag för dig, Jungfru, med Scorpio Moon i ditt tredje kommunikationshus.  
Det här är en mer intens Moon, så du är bekväm att hantera, men du som vanligt kommer att hitta ett sätt att använda denna emotionella energi produktivt.  
Du kanske intellektualiserar de känslor du har idag, och det är inget fel med det.
Om du känner dig inspirerad till att skriva dessa känslor, Virgo, blir det produktivt.
Vilka kommunikationsfrågor tenderar du att idag, Jungfru?

(null)

Detta dagliga kort ger dig insikt om vad du kan förvänta dig i dag i allmänhet, så att du kan utnyttja tillgångarna och undvika nedgångarna. Vilket bättre sätt att börja din dag än att få en glimt på den kosmiska vibe? Månen. Menande När Månen visas i en läsning kommer din intuition och dina känslor att råda över intellektet i din situation. Detta är en viktig orsak till att detta kort symboliserar det intuitiva vattenmärket på fiskarna. Fiskarna är en reflektor och använder sina psykiska gåvor att fundera över situationer och dra tillbaka för att göra det ibland. Det saknas något från bilden, eller åtminstone från din bild. Du har inte alla fakta till hands för att fatta beslut, antingen kärlek eller i spel vid denna tidpunkt. Följ ditt hjärta och din intuition, och var inte rädd att be om psykiska budskap heller. Dra tillbaka och meditera eller lyssna på din instinkt. Vad säger det till dig? Den saknade pusselbiten finns där! Det kanske inte är tillgängligt för dig just nu, men natten förblir inte för alltid, och i rätt tid kommer denna information att avslöja sig. Symbolism Månen som visas i en läsning är ett råd att du inte är klar över alla detaljer, och det finns mer på spel i situationen än du kanske tror. När månen drar tillbaka i natthimlen, så gör det också den kväve i denna situation. Du blir ombedd att dra tillbaka. Och det här är därför detta kort symboliserar stjärnteckenet på Fiskarna, som är känt för att dra sig tillbaka till grottan ibland. Detta kort är ett mörkare kort i Tarot, men det behöver inte nödvändigtvis en mörk tolkning. Snarare representerar detta kort förvirring ibland och en brist på klarhet i en nyckelfråga. Här ser vi månen uppe i himlen, omgiven av mörker och moln. Det finns mer på spel än vad som möter ögat här, det finns information som du inte har tillgänglig för dig som är relevant för situationen du frågar om. Månen reglerar intuition och känslor. Dessa är de faktorer som du måste använda för att söka klarhet. Precis som fullmånen i himlen sänder ljus på världen, är det dags att dra tillbaka och titta på ditt liv och sin situation ur Månens perspektiv. Vilken pusselbit saknas du? När du drar tillbaka avslöjar månen den saknade delen.