Daglig ädelsten & dess betydelse i månen🧘‍♀️

Tjabba! Dagen började bra fick frukost serverat men sen märkte vi att jag blivit stucken av en geting och jag är extremt allergisk den, Min man fick ringa ambulans och jag fick smältande motgift blandat med något som skulle ta bort värk och jag blev tvär skum i huvudet men vårdcentralen tog in mig direkt där efter och fick medicin plus 10 tab flytande va de nu var . Antagligen så hade jag en väldans tur ! Skyddsängel . Men sen dess har jag varit extremt slö svullnaden gick ner lite eller gör men usch vilken morgon . 🙈 känner mig väldigt påverkad av mån energierna också . Gjort ritual o lite sånt som jag orkar. Nu till ädelstenen: 

Vem skulle någonsin ha trott att du kunde få spådom och svar om din dag framåt med en sten? Tja, många människor, tro det eller inte.
 Ädelstenar, även kända som helande stenar eller kristaller, har funnits i århundraden.
 De första inspelade referenserna var i Egypten för 6000 år sedan när de tidiga sumererna använde dem i bokstavligen nästan allt.
 Varje kristall betydde någonting då och betyder någonting idag. 
Det beror på att dessa ädelstenar, stenar eller kristaller alla har ett energifält för dem.

Varje kristall är annorlunda, och därmed är varje energifält annorlunda.
 Och varje energifält har ett annat meddelande för dig idag. 
Vad säger ditt energifält om dig idag?

Låt din dagliga ädelsten och kristallläsning berätta för dig nu!

Dalmation Jasper.
 Beskrivning
Dalmation Jaspers primära chakra är Root Chakra, som relaterar till vår säkerhet och överlevnad, såväl som våra grundläggande behov. 
Om din Root Chakra är blockerad, eller om du känner dig utan kontroll eller till och med rädd om någon aspekt av ditt liv, kan arbetet med eller bära Dalmation Jasper ge en lugnande effekt, till och med för att hjälpa oss att känna sig skyddad och mer jordad.
 "Jag går med flödet, men vet att jag är skyddad", är bekräftelsen av denna kristall, och det kan vara särskilt användbart för dem under tecken på Tvillingarna.
(null)

(null)