Är du redo för fullmånaden ikväll? Astrologer varnar för att förvänta sig det oväntade

Slutligen är den viktiga dagen här, den nya fullmånen närmar sig och vi kommer att möta allvarliga förändringar i energiförsving i år. Fullmånen är alltid en kraftfull tid, men i år är det mycket speciellt, ett år med drastiska och radikala förändringar som kommer att påverka varje individ. Energin runt oss är stark och ger oss känslan av vem vi är, vilka är de andra runt oss och vad världen verkligen är. 
Vår egen energi definierar å andra sidan vår personlighet, livsstil, beteende, drömmar etc. 
I år bestäms av förändringar i alla energinivåer, vilket innebär att människor och saker kommer att förändras säkert. 
Denna fullmåne å andra sidan ger en positiv träff av högfrekventa vibrationer som kan ha helande och lindrande effekter på människor. 
 Naturligtvis, när denna typ av energi skift händer kan vissa av oss finna sig kämpar med känslomässig obalans, förändringar i sömnmönstren, förhöjda känslor etc.

 Vissa andra kan möta humörsvängningar eller vissa störningar med balansen mellan deras medvetande och superego . 
 I våra senaste artiklar om detta ämne förklarade vi många begrepp i samband med denna fullmåne och de andliga metoderna i samband med denna kosmiska händelse. 
Var medveten om att denna fullmåne ger dig styrkan att låta sakerna gå och ta bort från det förflutna. 
Som vi sa är det här året ett nytt år början, så varje ny fullmåne i år ger oss det perfekta tillfället att dränera emotionell styrka för att lossna från de saker som gör oss svaga, men är helt onödiga i våra liv. 
Var också medveten om att dessa "saker" kan förekomma i form av gamla minnen, till exempel. Var inte rädd eller skäms över att konfrontera dessa gamla minnen, tankar och känslor. 
 Denna process av frigörelse och acceptans låter dig erkänna dig själv bättre och givetvis får du möjlighet att verkligen förändra dig själv.
 Det sägs att när fullmånen är i Skytten, kommer alla stjärntecken att få en smak av Skyttens livsstil. För vissa är detta spännande och omfamnar de impulsiva och äventyrliga energierna som detta kommer att utlösa. 
De kommer att följa sina hjärtan, njuta av den sanna friheten och låta den föra ett nytt element av förändring och spänning i sina liv.
 För andra är han dock en skrämmande upplevelse som kommer att sätta dem ur sina välplanerade och organiserade livsstilar.

Det som är viktigast om denna energi är att acceptera det och att "driva" det. 
Att bekämpa denna energi och konfrontera den användbara processen med förändring och framsteg kommer definitivt att ha en negativ inverkan på din personlighet och din utveckling i framtiden.

Våran Uggla som min kära man fastna för 🐬
(null)